ONZE ANDERE VASTGOEDDIENSTEN

Naast de verkoop en verhuur van uw eigendom, hebben we ook een verscheidenheid aan interne vaardigheden die ons in staat stellen om u een breed scala aan diensten aan te bieden. We luisteren naar u, we passen onze zorg aan uw behoeften aan en grijpen in verschillende situaties in.

MARKTWAARDE

In het geval van scheiding, overlijden of erving, vereisen veel organisaties een marktwaarde van het betrokken vastgoed. In deze vaak pijnlijke situaties begeleidt onze vastgoeddeskundige u en adviseert u op de beste manier, met respect en objectiviteit. Dankzij zijn acute kennis van de sector inspecteert hij het gebouw en geeft u een gedetailleerd rapport om uw administratieve procedures zo snel mogelijk te voltooien.

INVENTARIS

Om u te helpen tijd te besparen, maar ook om alle stappen uit te voeren volgens de huidige wetgeving, voert ons team inventaris van het appartement, het huis of de villa die u huurt uit. Of het nu is wanneer uw huurders binnenkomen of vertrekken, neem een ervaren professional meer

VERHUURBEHEER

U bent eigenaar van een appartement, maar u hebt geen tijd om te reageren op verzoeken van uw huurders of de algemene vergaderingen van het gebouw bij te wonen? Ons team zorgt voor het privébeheer van uw appartement in Brussel en Waals-brabant. Van het betalen van de huur tot het onderhoud van uw studio of appartement, onze medewerkers zorgen voor alles!

SYNDICUS EN MEDE-EIGENDOMMEN

Ongeacht de grootte van uw mede-eigendom, wij garanderen u een high-end service en luisteren naar uw verzoeken. Ons gespecialiseerde team blijft voortdurend in ontwikkeling en biedt u advies op maat, aangepast aan de veranderende wetgeving van de sector. Onder onze vaardigheden hoort ook de zorg voor het onderhoud en de dagelijkse leiding van uw gebouw, om een aangename plek te garanderen voor de mede-eigenaren en huurders die deze bezetten.