VERTROUW ONS DE VERKOOP VAN UW VASTGOED TOE

Het gezin wordt steeds groter en u heeft meer ruimte nodig, of integendeel, de kinderen hebben de gezinscocon verlaten en u wilt het huis dat te ruim is geworden inruilen voor een gezelliger appartement? Vertrouw ons dan uw te verkopen vastgoed in Brussel toe!

Dankzij ons team van dynamische en responsieve makelaars, zal uw te verkopen huis of appartement snel nieuwe eigenaren vinden. We zetten onze scherpe kennis van de Brusselse markt tot uw beschikking en bieden u een volledig persoonlijke service, om uw doelstellingen samen te bereiken.

Afhankelijk van uw project en uw verzoeken, kunnen we een professionele fotoshoot van uw vastgoed realiseren, evenals een videopresentatie. Wij verzorgen ook uw administratieve dossiers: PEB certificaat, stedelijke audit, elektriciteitscertificaat, enz. Tot slot garanderen wij u een multi-platform verspreiding van uw advertentie en begeleiden u bij het ondertekenen van de akten bij de notaris.

Neem contact met ons op om uw project te bespreken of vul ons contactformulier in.

94,7% van ons vastgoed verkocht in 3 maanden

5* hotel-waardige service

Professionele exploitatie van het vastgoed

GRATIS TAXATIE

Om u te helpen uw huis of appartement te verkopen in de beste omstandigheden, bieden wij u de gratis en objectieve taxatie.

Deze dienst omvat ook het nemen van de maten van uw woning en het schrijven van een volledig dossier op basis van de raadpleging van de stedenbouwkundige archieven.

OPBRENGSTVASTGOED

Wilt u uw opbrengstvastgoed in Brussel verkopen? Dankzij onze expertise en ons uitgebreide adresboek kunnen wij u begeleiden op dit avontuur. Of u nu wilt verkopen in delen of in één keer, we kijken samen naar de oplossing die het beste voldoet aan uw verwachtingen en een echte meerwaarde voor uw investering vormt

Hermanns Diensten

We doen er alles aan om uw vastgoed zo snel mogelijk te verkopen of verhuren.

 

Videoproductie

 

Professionele fotografie

 

Functionele plannen

 

EPB certificaat

 

Het maken van virtuele rondleidingen

 

Begeleiding bij de notaris

 

Multiplatform distributie

 

Rapportage van de bezichtigingen

 

Organiseren van bezichtigingen

 

Gekwalificeerd adressenbestand

 

Opmaken van de inventaris

 

Weergave met borden

 

Door een professional georganiseerde bezichtigingen

 

Attest voor de conformiteit van de elektriciteit

 

Omschrijving van het vastgoed